~follower me~

Monday, 21 November 2011


huhu fokus pic kat atas to..kenal tak sape to..
hehe dea lah my love (wah prasaan gile lah)
malam ni aku and famly mjadi gile2x lah..
tahu tak gile apa gile bola huhu..
harini kami pakat mjerit,seronok and gementar ..
takut malaysia kalah..aku akn nangis lau malaysia kalah :'(
tenkiu kat fahmi my love aku ni sebab dah bjaya
mjaga gol yg terbaek kan kan kan...love you..
hehe jadi gler betul aku mlm nie..tambah2x tengok fahmi..
perh terbaik lah cara dea tangkap bola to mmg terbaik kan yunk :p
btw malaysia mesti boleh punye..
HARIMAU MALAYAN GANAS ouh..
aku tak suke betul diego (24)
suka main tolak2x jahat betul aku benci unk!!!
eh nape dea tak dapat kad merah jea lagi bgus hua myakit kan hati jee..
okeh lah smpai sini je crite psal bola bola nie.
bye-bye semua and fahmi :)


No comments:

Post a Comment