~follower me~

Monday, 28 November 2011

salam semua .. harini kite nak luah kan prasaan kite yg happy smlm..
nak tahu knapa kite happy smlm.. ehem2x smlm kite kua ngan exbf kite zulkhairi
hehe happy gile smlm dia romantik sangat2x :)
dia peluk kite,dia kiss dahi kite and dia say i miss you ..
masa to nak mnangis pulak dah tapi tahan jee...
tak sangka kite boleh jumpa ngan zulkhairi ingat dia dah tak ingat kat kite..
rupa2x ye dia still ingat kat kite .. tapi mukin kite tak dapat bsame blik ngan dia..
sebab dia macam tak pcaya dah kat kite..hmm nie sbab laki yg call zul lah nie :'(
hhmm zul awak tahu knapa kite nak dok slngor..
sbab kite nak cube lupakan awak tahu tak..
tapi awak cute lah smlm zul bile kite tgok muka awak eiiii geram je rasa..
i love you so much sygss..
i miss you >.<

hmm kite kena gak lupakan zulkhairi..
tapi dia macam still syg kan aku je..
hmm pape pun klau btol dia syg aku dia mesty mtak couple blik kan. 
tape lah nak nangis sat kbai smua :)




No comments:

Post a Comment