~follower me~

Monday, 14 November 2011

menangis lah sampai kite penat (!)

zulkhairi kite rindu awak tau tak kite happy dapat jupe awak kat sekolah tadi.
walaupun kite jupe hanya tkar cincin hmm..
kite happy tau dapat jupe awak tadi..
tapi blik skolah tadi kite dapat tahu awak tipu saye hati saya sakit sangat..
sampai hati awak tipu kite oke kite tahu awak still syg exgf awak..
skurang2x yee awak jjur lah ngan kite bkn tduh kite curang ngan awak..
kite benci awak..kite hrap awak akan bhgia lepas nie..
lepas exam kite hrap kite tak kan pena jupe awak dah..
kite nak gie jauh dari awak :'(
I MISS YOU SO MUCH BABE!!!

No comments:

Post a Comment