~follower me~

Wednesday, 2 November 2011

teluk batik :)

king3x b,bunyi lah jam d,enset kite tepat pkol 6 pagi still 
tak bgun and buat tatau..bgun2x pkol 7 pagi makk tidak dah terlmbt nak syap2x 
nak gie teluk batik yg penting kite crik enset and call frends kite..
gelabah takot frends kite dah pergi dah..
perhh!!rupa2x nyee frends2x kite pun tak bgun lagi lega :)
ini lah pic yg kite baru jee sampai teluk batik and terus sNap..
ini lah kite ngan kak intan :)

ini pic kite ngan amer :p
dia nie bnyk blaje kite kat teluk batik thank awok nanty blaje kite lagi tau :p

ngah mandy mondy kami still boleh sNap ngan muke hodoh camnie..

perh kawan kite yg sorang nie cam artis dress dea utung lah cntik :)

apa bila lapar kite and kawan kite beli lah mkan nmpak tak makcek kat blkng to
haha popular dea pic dea kite bwak msuk fb and blog ..hahaha 
ari yg sngat best and happy :)
thank kwan2x ajak kite pegi teluk batik :)
syg kekawan kite nieeee werkk :p

No comments:

Post a Comment