~follower me~

Tuesday, 15 November 2011

haNye keNangan

okeh mase ni baru from3..
tasya,myna,suya and siti..
rindu sangat kat korang smua..

pagai kami kat skolah tmn panglima mmg gile2x skit..

tengok kat sekola pun boleh snap2x lagi mase nie nak exam PMR..

yang nie pic exbf2x kamie tapi time snap nie kamie masih couple lagi lah.
masing2x ade pasangan sendiri huhu bf kite yg dulu yg mtor merah to.

ya kamie bukan minah rempit okeh..
haha tengok nie lah nama geng kitaorang..
dek jam yang buat kan .. rajin dea..
tapi kamie smua terpisah dah skrng..kite nak korang tahu..
kite rindu kat korang lau kite tak clash ngan danny mesty geng nie tak terpisah..
and sbab kite pndah skola teknik geng nie jadi huru hara..
sorry korang kite nak macam dulu :'(

No comments:

Post a Comment